Dorohoi News Logo

„Mai informat – mai puternic!” – Campanie de informare a elevilor din cadrul Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi

Mai informat, mai puternic_ (1)

Informarea elevilor cu privire la admiterea în școlile de poliție și academii reprezintă un pas important pentru cei ce doresc o carieră în domeniul aplicării legii. Pentru a ajuta elevii să se pregătească corespunzător pentru acest proces este crucial să le oferim informații și resurse relevante.

Consumul de droguri reprezintă o problemă majoră în societatea noastră, avînd consecințe devastatoare asupra indivizilor, familiilor și comunităților. Pentru a combate acestă problemă este esențial să ne concentrăm pe prevenirea consumului de droguri prin intermediul educației și al suportului comunitar.

În cadrul Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi în data de 20 martie 2024 au avut loc două activități sub îndrumarea consilierului școlar prof. Verenciuc Daniel în colaborare cu reprezentanți ai poliției. Prima activitate „Promovarea meseriei de polițist” a avut ca scop informarea elevilor cu privire la ce înseamnă admiterea la Școala de Poliție și la Academia de Poliție, activitate susținută de Comisar Șef Silion Anca și Agent Roșca Ioana iar a doua activitate a avut ca scop informarea elevilor cu privire la prevenirea consumului de droguri, activitate din cadrul campaniei ”Consumul de droguri ne privește pe toți”, campanie susținută de Inspector Principal Bunduc Ana Maria. La activități au participat elevii din clasele a IX-a,  a X-a, a XI-a și a XII-a ai colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web