Dorohoi News Logo

Un altfel de concurs pentru roboții de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi - FOTO

CUlinariada_06

Încă de la începutul activității echipei de robotică orele lungi în laborator au reprezentat o „problemă culinară” pentru membri. Necesitatea găsirii unei soluții eficiente și rapide a stimulat echipa să lanseze un nou proiect de robot care să ajute membrii să gătească în laborator. Până la concretizarea proiectului, copiii s-au apucat să gătească în laborator cu îndrumările corespunzătoare din partea părinților. 

Când echipa a aflat de concursul interjudețean „Culinariada’’ organizat de Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță”, Șendriceni, s-a gândit că ar fi o oportunitate deosebită de a pune în lumină un aspect inedit al activității. Preparatele care au trecut testul degustării din laborator au impresionat, spre bucuria copiilor, jurații prestigiosului concurs culinar. Discuția cu juriul a dat speranță și încredere echipei să continue munca suplimentară din laborator. 

Prin această participare echipa nu și-a propus să obțină recunoașterea persoanelor din domeniu care încearcă să se perfecționeze zilnic, ci, mai degrabă, să-și lărgească orizonturile și să demonstreze tuturor plurivalența activitatilor NED. Juriul a fost încântat de ambiția demonstrată și i-a recompensat cu un premiu special. (Comunicat de presă, North East Dynamics)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web