Dorohoi News Logo

Dublă calificare la etapa națională a Olimpiadei de franceză pentru Liceul „Regina Maria” Dorohoi

Franceza

Publicarea listei finale a elevilor calificați la etapa națională a Olimpiadei de limba franceză a fost un motiv de bucurie maximă pentru participanții la etapa județeană, mai ales că performanțele reginiștilor la limba franceză sunt dintre cele care fac cinste județului, mergând până la nivel internațional. 

Într-un context al performanțelor înalte, fundamentate pe muncă, pasiune și ambiție, Ioana-Sabina Boariu-98 puncte și Evelina Popescu-97 puncte, ambele în clasa a IX-a, coordonate de prof. Cristina-Nicoleta Ciobanu-Ilucă, au obținut Premiul I. Tot la clasa a IX-a, Andreea Agoroaei-87,5 puncte, a obținut Mențiune.

Sabina și Evelina vor reprezenta județul Botoșani la etapa națională de la Iași, în perioada 26-30 aprilie 2024, având posibilitatea să-și demonstreze competențele lingvistice, să pună în valoare excelenta pregătire și motivația de a fi între cei mai buni ambasadori ai limbii lui Molière.

Succes tuturor celor care participă la olimpiadele naționale, își doresc să performeze și demonstrează că pot fi Semper Excelsius!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web