Dorohoi News Logo

A doua zi a Concursului Județean al elevilor de la palatul și cluburile copiilor din județul Botoșani organizat la Dorohoi - FOTO

Concurs judetean Dorohoi_038
Concursul Județean de interpretare artistică a elevilor din Palatul Copiilor Botoșani, Filiala Darabani și Clubul Copiilor Dorohoi s-a încheiat astăzi, 7 aprilie 2024, cu participarea elevilor de la cercurile de muzică populară, dansuri populare și teatru. Evenimentul a fost găzduit de Clubul Copiilor Dorohoi și organizat sub egida Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, la Sala Teatrului Dorohoi. 
 
În urma unei preselecții organizate la nivelul fiecărui cerc, la concursul desfășurat la Sala Teatrului Dorohoi, au participat formații și interpreți din următoarele cercuri artistice:
 
Clubul Copiilor Dorohoi
-Cercul „Orchestră populară” – coordonator, prof. Marcel Dupu;
-Cercul „Educaţie civică” – Secţiunea Teatru, prof. coord. Irina-Maria Miron;
-Cercul „Dansuri populare”- prof. coord. Constantin Dicu.
 
Palatul Copiilor Botoşani
-Cercul „Muzică vocal-instrumentală”, coordonator, prof. Elena Foca;
-Cercul de „Dansuri populare”, prof. coord. Monica Huştiuc;
-Cercul „Instrumente muzicale tradiționale”, prof. coord. Valentin Ceică;
-Cercul „Estradă”, prof. coord. Silvestru Bidașcu. 
 
Palatul Copiilor Botoşani – Filiala Darabani
-Cercul de „Muzică vocal-instrumentală” și cercul „Instrumente muzicale tradiționale”, prof. coordonator Mirel Dascălu.
 
Din juriul de specialitate au făcut parte: prof. Daniel Hariga de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, prof. Carmen Agrăpinei de la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, precum și coordonatorii cercurilor de profil din cele trei unități de învățământ.
 
Reamintim că, sâmbătă, 6 aprilie 2024, la Palatul Copiilor Botoșani, s-a desfășurat prima etapă a Concursului Județean, pentru secțiunile: artă plastică, dans modern, dans stilizat și de character, muzică folk – muzică ușoară, estradă, gimnastică aerobică.  
 
Cei mai buni elevi vor reprezenta județul Botoșani la concursurile interjudețene, regionale, naționale și internaționale de profil.  
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web