Dorohoi News Logo

Luna voluntariatului la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi

5

În perioada 1- 30 aprilie 2024 se desfășoară cea de a VI a ediție a proiectului 4/4 Pentru Prieteni dedicat comunității și faptelor bune. Inspitați de cuvintele lui Martin Luther King „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este ce faci pentru ceilalți?”

Urmârind modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie luna voluntariatului, 4/4 Pentru Prieteni se dorește a fi o recunoaștere a muncii voluntarilor în folosul semenilor lor. În anul 2024 proiectul se centrează pe activități care încurajează spiritual și implicarea civică în special pentru a sublinia puterea democrației și eliminarea barierelor care ne separă.

Ediția a VI a a proiectului va include și o componentă online special dedicată coordonatorilor locali și voluntarilor, cu formatori din Româniași SUA.

Colegiul Național Grigore Ghica Dorohoi a răspuns invitației făcută de Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils, de a găzdui evenimente în cadrul acestui proiect în  perioada 1- 10 aprilie 2024. Startul activităților de voluntariat a fost dat de elevii clasei a XI a F care vineri 5 aprilie 2024 au adus bucurie in casa unei familii din Dorohoi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web