Dorohoi News Logo

Rezultate deosebite obținute de elevii Școlii Profesionale „Sf. Ap. Andrei” Smârdan la olimpiadele școlare de la Limba și literatura română

Premii

„Ii poti da unui elev cate o lectie in fiecare zi , dar daca il poti indruma sa invete starnindu-i curiozitatea , el isi va dedica intreaga viata invataturii.” (Clay P. Bedford)

În perioada martie - aprilie, ne-am aflat în perioada olimpiadelor școlare, motiv pentru care elevi ai Școlii Profseionale „Sfântul Apostol Andrei” Smârdan, sub îndrumarea cadrelor didactice, au participat și au primit punctaje bune și foarte bune.

Pe data de 9.03.2024, doi elevi de la clasa a VI-a și două eleve de la clasa a VII-a au participat la Olimpiada de limba și literatura română, unde au obținut următoarele punctaje: ANTONIO DANIEL GORGAN - 61 puncte ,DAVID ȘTEFAN HUSAC – 71,5 puncte, iar BALAN AMALIA ȘTEFANIA - 51,5 punce și HOLBEA ȘTEFANIA CLAUDIA – 64 puncte

Calendarul olimpiadelor a continuat cu Olimpiada Lectura ca abilitate de viață, pe data de 16.03.2024, unde elevii de la clasa a VI-a : GORGAN ANTONIO DANIEL și HUSAC DAVID ȘTEFAN – 45 puncte din 60, HUSAC AMALIA ELENA -37 puncte din 60, iar elevele de la clasa a VIII-a: BALAN AMALIA ȘTEFANIA -36,5 DIN 60 și HOLBEA ȘTEFANIA CLAUDIA – 41 PUNCTE DIN 60 .

Sâmbătă 13.04.2024, a fost Olimpiada destinată elevilor din mediul rural Universul cunoașterii prin lectură, la care au participat 11 elevi.

La clasa a VI-a, 4 elevi: prof. Grigore Alina

HUSAC DAVID ȘTEFAN - 89 puncte, PREMIUL II
GORGAN ANTONIO DANIEL - 80 puncte
HUSAC AMALIA ELENA - 65 puncte
TĂNASĂ SEBI IONUȚ – 54,5 PUNCTE

La clasa a VII-a, 3 elevi: prof. Scripcariu Cosmina

DURNEA DENISA BIANCA  - 67,5 puncte 
ONCIU DELIA GABRIELA  – 66 puncte
ȘODRÎNGĂ  CĂLIN COSMIN  – 60 puncte

La clasa a VIII-a, 4 elevi: prof. Grigore Alina și Scripcariu Cosmina

BALAN AMALIA ȘTEFANIA – 77,5 puncte – MENȚIUNE
CHISTRUGA DARIA PETRONELA – 76,5 puncte – MENȚIUNE
ISAC LUCA – 62 puncte
ILIE DELIA FELICIA – 60 puncte

„Nu imi invat niciodata studentii; tot ce fac este sa le creez conditiile pentru ca ei sa invete.” (Albert Einstein)

Mândri de rezultatele voastre! Felicitări! (Director, Prof. Grigore Alina)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web