Dorohoi News Logo

Triplă calificare la etapa națională a olimpiadelor școlare pentru Mădălin Neaună de la Liceul „Regina Maria”, Dorohoi - FOTO

1

Anul 2024 a adus liceenilor de la Regina Maria un buchet impresionant de premii la olimpiadele județene și 25 de calificări la etapa națională. Printre performerii din acest sezon se numără și Mădălin Neaună, elev în clasa a XI-a A, specializarea matematică-informatică, ale cărui rezultate onorează educația dorohoiană și sunt o confirmare a parcursului său remarcabil.

Pasiunea lui Mădălin pentru domeniul în care se specializează i-a fost recompensată cu trei calificări la etapele naționale: Olimpiada de Tehnologia Informațiilor - secțiuneaC#; Olimpiada de Securitate Cibernetică și Concursul Pluridisciplinar „PROSOFT@NT”.

Parcursul lui Mădălin în lumea programării este coordonat de prof. Bogdan Amarie, cel care l-a stimulat în permanență, i-a insuflat seriozitatea, perseverența și dorința de autodepășire, dovedind că munca de echipă și o relație de mentor-discipol autentică reprezintă un fundament adecvat pentru performanțe notabile.

După ce laConcursul Pluridisciplinar „PROSOFT@NT”a obținut Locul IV și Mențiune la etapa națională, desfășurată la Piatra-Neamț, Mădălin speră să confirme pregătirea riguroasă și să obțină un rezultat onorant la celelalte două olimpiade ce urmează să se desfășoare în luna mai.

Cu un bagaj generos de premii obținute la diverse competiții de programare, cu încredere deplină  în potențialul său și cu nelipsitul zâmbet optimist, Mădălin este dovada că excelența se atinge cu multă pasiune și efort constant!

Mult succes în competițiile viitoare!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web