Dorohoi News Logo

Piesă de teatru pusă în scenă de elevi de la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi

Pinocchio

Elevii din clasa a IX-a B cordonați de Sarafim Răzvan de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi au realizat o piesă de teatru excepțională în limba engleză (având și subtitrări), care promite să captiveze audiența de la început până la sfârșit!

Detalii eveniment:

Data: 12 iunie
Ora: 16:30
Locație: Sala Teatrului
Intrare: Liberă

Această reprezentație extraordinară, creată și interpretată de elevii talentați ai clasei a IX-a B, transformă povestea binecunoscută a lui Pinocchio într-o aventură fascinantă, plină de răsturnări de situație și surprize. În această versiune inedită, Fox și Cat devin personajele centrale, cu Cat în rolul protagonistului curajos și ingenios. De cealaltă parte, Fox și Pinocchio se transformă în antagoniștii enigmatici care testează limitele prieteniei și ale încrederii. Piesa de teatru este și în format scris publicat la București, avand un mare succes au decis sa o facă cunoscuta și aici, în Dorohoi.

Vă vor promite o seară de neuitat, plină de emoție, râsete și momente care vă vor ține cu sufletul la gură. Scenariul ingenios, jocul actoricesc remarcabil și decorurile creative vor face din acest spectacol un eveniment de neuitat. Este o oportunitate rară de a vedea cum clasicul se întâlnește cu inovația într-o poveste despre prietenie, curaj și adevăr.

Nu ratați această ocazie extraordinară de a sprijini tinerii artiști și de a vă bucura de o piesă de teatru care va redefini modul în care vedeți povestea lui Pinocchio! Intrarea este liberă, așa că aduceți-vă familia și prietenii pentru a trăi împreună magia teatrului și să vă bucurați de o seară de neuitat!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web