Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria”, Dorohoi - promoția 2020-2024 la final de liceu - FOTO

Absolvire Regina Maria_003

Pentru liceenii de la „Regina Maria”, festivitatea de absolvire a promoției 2020-2024, organizată joi, 06.06.2024, pe scena amenajată în parcul Polonic, s-a desfășurat sub semnul ideii de comunitate a excelenței și a identității valorice.  

Comunitatea reginistă l-a avut alături, ca de fiecare dată, pe dl. primar al Municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu,  al cărui mesaj s-a concentrat pe ideea că tinerii reprezintă viitorul și au cel mai mare potențial să determine progresul comunității. A subliniat, de asemenea, necesitatea educației și a performanței într-o lume dinamică în care se cer competențe transversale, iar provocările pot fi depășite doar printr-o pregătire de calitate. 

Cei trei absolvenți care au finalizat liceul cu media 10, Teona Gheorghiescu, Pavel Daniel Ciubotariu, Radu-Ovidiu Munteanu, au primit diploma de onoare a unității de învățământ. Șef de promoție a fost desemnat Radu-Ovidiu Munteanu, un etalon valoric greu de egalat, în al cărui discurs s-au regăsit pilonii care i-au fundamentat educația și etapele unui traseu având ca borne cultura, cunoașterea, pasiunea, motivația. Un moment deosebit a fost dedicat viitorilor șefi de promoție din școlile gimnaziale dorohoiene cărora li s-a oferit o diplomă, încurajându-li-se astfel continuarea performanțelor și dorința de a aplica cele mai înalte standarde în parcursul educațional.  

Diriginții claselor a XII-a, prof. Mariana Sandu, Tatiana Roman, Cezărica-Paraschiva Șmocot, Tania-Mihaela Amarinei, Camelia-Iulia Ilași, Viorel Andrioae, Mirela Manolache au premiat rezultatele de top și au înmânat diplomele de absolvire într-o veritabilă sărbătoare a tinereții și a dorinței de a parcurge, cu același entuziasm, etapele unui viitor de succes.

Gabriela Bolohan, directorul instituției, i-a îndemnat pe tineri să își urmeze visurile, să creadă în potențialul personal și să demonstreze că școala a fundamentat personalități pregătite să facă față tuturor provocărilor.  

„Pentru tine școală mândră/Să ne scoatem pălăria!”, versurile imnului reginist au marcat finalizarea uneia dintre etapele cele mai frumoase ale vietii, liceul.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web