Dorohoi News Logo

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi: „Călător în lumea cunoașterii” – educație prin cultură - FOTO

Activitate_07

Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi implementează, în calitate de beneficiar, proiectul „Călător în lumea cunoașterii”, cod proiect 147, finanțat în cadrul Planului Național pentru Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/ C11/ I5-2, cu o valoarea totală de 98.962,00 (fără TVA) lei.

Vineri, 21.06.2024, elevii Consiliului Școlar al Elevilor, împreună cu echipa de implementare a proiectului, au invitat dorohoienii la ultima proiecție de film în aer liber – Tangled¬ – activitate care a fost precedată de o serie de ateliere, dans în aer liber, sănătate și sport, desene pe asfalt și photo booth, organizate de către voluntari inimoși ai școlii noastre. 

Proiectul s-a desfășurat pe o perioadă de 15 luni, constând într-un set unitar de activități educative non-formale:  

- cinema în aer liber,  
- vizite culturale reale, 
- vizite culturale prin intermediul tehnologiei VR; 
- educație prin film; 
- dezbateri pe temele de interes ale proiectului. 

care și-au propus familiarizarea tinerilor cu diverse tipuri de manifestări culturale, promovarea spiritului civic și promovarea socializării în rândul tinerilor prin participarea la acest tip de activități. 

Proiecția de film, precum și ateliere în aer liber, au fost organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Dorohoi și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Cinema Nomade Piatra Neamț, Asociația Cercul Ecoturistic „CAR-PATES” Botoșani și Asociația Orfanilor 2003 Botoșani.

Informații suplimentare găsiți accesând www.aicuza.ro

(comunicat de presă)

Disclaimer: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Vezi comunicatul integral, Click AICI!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web