Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” Dorohoi - Început de an școlar 2024-2025

Regina (1)

Ora 8.30 a zilei de luni, 9 septembrie 2024, a marcat începutul unui nou an școlar pentru liceenii de la „Regina Maria”. Sub semnul emoțiilor pozitive, cei 845 de liceeni au participat la deschiderea festivă a anului școlar și au abordat cu energia specifică vârstei și cu aplauze intervențiile reprezentanților instituțiilor partenere: primarul Municipiului Dorohoi, dl. ing. Dorin Alexandrescu, viceprimarul Municipiului, dl. Cristian Dogaru, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, dl. Eduard Mititelu, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, inspector de biologie, dl. Ciprian Mândrescu, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi și ai Poliției Municipiului Dorohoi. S-a vorbit despre performanțe și valori, despre necesitatea unei educații fundamentate pe cunoaștere autentică și de profunzime.

Deschiderea anului școlar a fost și un prilej de revenire în spațiul școlii a proaspeților absolvenți de liceu care, prin șeful de promoție, Radu-Ovidiu Munteanu, au transmis un mesaj emoționant colegilor mai mici cu privire la modul în care liceul le va șlefui personalitatea și îi va modela sub semnul performanței, calității și al excelenței. 

După un an școlar în care s-a performat la examenul de bacalaureat (78 medii peste 9, media generală de promovare 8,27), s-au obținut peste 100 de premii și mențiuni la olimpiade județene și naționale, reginiștii sunt pregătiți să demonstreze că Semper Excelsius! va caracteriza un an școlar excelent! 

Succes deplin tuturor în anul școlar 2024-2025!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web