Dorohoi News Logo

Start în noul an școlar la Clubul Copiilor Dorohoi! - FOTO

Deschidere Clubul Copiilor Dorohoi_40

La fiecare început de an școlar, Clubul Copiilor Dorohoi invită copiii și elevii din municipiul Dorohoi și din zonele alăturate să se înscrie în universul educației nonformale, alegând dintr-o ofertă variată de cursuri, în domeniul pe care îl preferă.

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, zeci de copii, tineri, părinți și invitați au fost prezenți la Cinema Melodia pentru a marca deschiderea anului școlar 2024-2025. După rugăciunea de binecuvântare rostită de pr. Barabasa Iulian, profesorii coordonatori și-au prezentat oferta cercului, presărând momente artistice ca modele de bună practică pentru noii cursanți și spre deliciul spectatorilor. Au evoluat pe scenă elevi din grupele de performanță: membri ai trupei de teatru „Amicii”, grupul „Voces”, grupul „Dominant Folk” și orchestra „Mugurelul”. 

La eveniment a participat domnul primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu, partener permanent al Clubului Copiilor. 

În această unitate de învățământ, peste 900 de elevi se întâlnesc săptămânal, într-o ambianță de învățare specifică fiecărei vârste, la 7 cercuri aplicative:
-Orchestră populară – coord. prof. Marcel Dupu;
-Informatică/Jocuri logice/Șah – coord. prof. Mihaela-Laura Bolohan;
-Educație civică și Teatru – coord. prof. Irina-Maria Miron;
-Dansuri populare/Tenis de masă – coord. prof. Constantin Dicu;
-Muzică folk – Muzică uşoară – coord. prof. Paul-Ciprian Mihai;
-Pictură – Desen – coord. prof. Daniel Puhăcel;
-Cultură şi civilizaţie engleză – coord. prof. Bianca-Elena Fantu.
Înscrierile la cercuri continuă, în limita locurilor disponibile. Oficial, unitatea și-a deschis porțile și spațiile educaționale unde prind aripi măiestria, curiozitatea și spiritul novator, unde talentul, visurile și ideile cursanților prind aripi. 

„La Clubul Copiilor, se face performanță, iar copiii care participă activ la aceste cursuri sunt ambasadorii Dorohoiului. Sunt alături de colectivul clubului, pentru că aduce plus valoare oriunde ne reprezintă. Dacă perioada de început a copilului este valorificată prin intermediul unor activități pe care acesta le iubește, se îmbină utilul cu plăcutul și toată lumea are de câștigat acum și pe viitor. Mulțumesc clubului copiilor că este alături de copiii Dorohoiului! Să aveți un an plin de rezultate, cu sănătate și mult succes în toate activitățile pe care le desfășurați!” (Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi

„Pentru noi, cadrele didactice,  didactic auxiliar și nedidactic, Clubul Copiilor reprezintă a doua familie, reprezintă locul unde se îmbină pasiunea cu performanța, iar rezultatele elevilor ne onorează și ne motivează deopotrivă.” (prof. Marcel Dupu, directorul Clubului Copiilor Dorohoi)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web