Dorohoi News Logo

O seară de vis în așteptare - Balul Bobocilor 2024 la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi

Bal

Se apropie cu pași repezi, mult așteptatul Bal al Bobocilor de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi, un eveniment dedicat celor mai noi membri ai comunității școlare. Anul acesta, tema aleasă este „Retro Disco”, promițând o seară plină de distracție și nostalgie.

Balul va avea loc într-un cadru festiv, la Sala Teatrului din Dorohoi, miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 15:30. Masa juraților va fi formată din șase membrii: Pr. Prof. Chichioaca Petru-Georgel, director al Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi, dl-ul. Prof. Istrate Vlad, Dl-ul. Alexandru Dumitriu reprezentant al sponsorilor, dna. Alina Toma reprezentant al sponsorilor, dna Coșman Helen din partea comitetului de părinți și domnișoara Anastasia Șchiopu, reprezentanta elevilor.

În cadrul balului s-au înscris cinci perechi împreună cu câte doi coordonatori, fiecare pregătind momente artistice inedite, menite să surprindă și să încânte publicul. Fiecare echipă va avea ocazia să își demonstreze talentul și creativitatea prin dansuri, costume specifice și interpretări muzicale. 

Perechea numărul 1 este formată din Delia Ilie și Radu Pălăniței, coordonați de Amalia Amarie și Denis Amarine.
Perechea numărul 2 este formată din Adina Ferbei și Păscăreanu Ștefan, coordonați de Matei Butescu și Antonio Crihan.
Perechea numărul 3 este formată din Denisa Ungureanu și Claudiu Ursu, coordonați de Ciobanu Roxana și Emilia Mîță.
Perechea numărul 4 este formată din Denisa Hrițac și Laurențiu Purice, coordonați de Dumitrița Pomârleanu și Cezara Vițalariu. 
Perechea numărul 5 este formată din Gabriela Ungureanu și Robert Constantin, coordonați de Șurubaru Ioan Adrian și Antonesei Elena Tiziana. 

În cadrul acestui eveniment se vor desfășura 6 probe în următoarea ordine: proba de prezentare, vals, dans la alegere, proba la alegere, proba surpriză și dans popular. Între momentele perechilor, atmosfera va fi animată de Ansamblul Romanita ce este prezent în fiecare an de la înființarea acestuia, și Taraful STDL, compus din soliști instrumentiști ai unității.

Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ioan Iacob” este o oportunitate perfectă pentru boboci de a se integra în comunitatea școlară și de a crea amintiri deosebite. Cu tematica „Retro Disco”, evenimentul promite să fie o sărbătoare a tineretului și a talentului, aducând împreună elevi din diverse clase, într-o atmosferă prietenoasă și veselă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va desfășura această seară specială! (Maria Casiana A.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web