Dorohoi News Logo

„Școala altfel” la Grupul Școlar „Regina Maria”

Scoala altfel - Regina Maria_03

„Școala altfel” a debutat într-o manieră inedită pentru elevii claselor a opta. Grupul Şcolar „Regina Maria” şi-a deschis porţile pentru viitorii liceeni din Dorohoi, precum şi din împrejurimi.
   
538 de elevi de la 22 şcoli din judeţul Botoşani au călcat pragul acestei unităţi de învătământ în data de 2 aprilie 2012 in cadrul actiunii „Ziua porţilor deschise” proiect coordonat de profesor Borșan Aurica.
   
Elevii au fost conduşi prin săli de clasă, în laboratoarele de informatică, fizică, chimie, tehnologice, la bibliotecă, la cabinetul medical, pe terenul de sport. Profesori de la Grupul Şcolar „Regina Maria”, împreună cu domnul Pochişcan Emilian, director, și domnul  Damaschin Petru, director adjunct, au fost gazde pentru elevii de gimnaziu. Ei le-au vorbit copiilor despre bogatul material didactic pe care şcoala îl deţine, despre gradul înalt de pregătire al profesorilor, despre rezultatele notabile ale elevilor liceului la numeroase discipline, în cadrul olimpiadelor și concursurilor școlare.
   
Viitorii liceeni s-au arătat încântaţi de vizita făcută. Colectivul cadrelor didactice de la Grupul Şcolar „Regina Maria”  speră ca elevii să fi plecat cu gândul de a reveni în toamnă! (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web