Dorohoi News Logo

Emoția continuă…

braille

Intalnirea din data de 10.11.2011, a elevilor din clasele a-VII-a A si a-XI-a C, de la Scoala nr. 5 “Spiru Haret”, respectiv de la Grupul Scolar “Regina Maria”, cu violonistul nevazator Constantin Surugiu, a avut un puternic ecou afectiv asupra copiilor. De aceea, cadrele didactice implicate in proiectul “Traim alaturi de oameni ca noi” au considerat ca se impune reluarea acestei initiative.

Astfel, in data de 06.04.2012, la Grupul Scolar “Regina Maria” Dorohoi, elevii celor doua clase ii vor avea ca oaspeti pe: Tudorel Tupilasi, Presedintele Filialei Botosani a Asociatiei Nevazatorilor din Romania; Constantin Surugiu si Alexandru Surugiu - instrumentisti ai orchestrei de muzica populara “Entuziastii” a Asociatiei Nevazatorilor - Filiala Botosani. Acestia, vor fi insotiti de referentul cultural, doamna Carmen Moraru.

Principala secventa a activitatii va fi dezbaterea pe tema cartii autobiografice “Omul cu ochelari negri”, de Ion Blajan. Apoi, vor fi prezentate cateva obiecte si aparate specific activitatii cotidiene a persoanelor nevazatoare.

In final, elevii si oaspetii vor prezenta un program artistic. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web