Dorohoi News Logo

„Şcoala altfel – în spiritul cercetăşiei” la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi

Scoala altfel - Regina Maria_04

În a doua zi a săptămânii "Şcoala altfel", la Grupul Scolar Regina Maria, Dorohoi  s-au desfaşurat  actvitaţile organizate în cadrul proiectului „Şcoala altfel – în sipritul cercetăşiei”, coordonatori fiind prof. Şulic Adrian şi prof. Roman Tatiana, cu participarea a peste 250 de elevi, de la clasele IX- XII, împreuna cu prof. diriginţi.
      
Participanţii au fost antrenaţi de organizatori în  numeroase activităţi desfăşurate atât în aer liber (clasele XI – XII), cât şi în interiorul şcolii (clasele IX – X), care au oferit şansa elevilor să se cunoască mai bine în afara sălilor de clasă, dar au permis şi interacţiune între profesori şi elevi în afara orelor de curs. În plus, au avut  şansa să se distreze.

„Acest gen de activităţi sunt foarte bune. Ele ar trebui să meargă în sensul omogenizării colectivului, a cunoaşterii elevilor, a unei mai bune comunicări între ei, între dascăli şi elevi”, au declarat coordonatorii. „Mi se par foarte interesante aceste activităţi, mai ales că nu necesită atâta concentrare, că stăm în aer liber şi facem ceea ce ne dorim”
, ne-a spus unul dintre elevi. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web