Dorohoi News Logo

La Sala Teatrului din Dorohoi, un spectacol la superlativ

Spectacol 11

De curand, Sala Teatrului din Dorohoi a fost gazda unui spectacol cultural artistic sustinut de elevii scolilor din Dorohoi, Dumbravita si Iezer (Hiliseu). Spectacolul, organizat de Asociatia Invatatorilor din Botosani, a fost incarcat de sensibilitate si bucurie, dar si de profesionalismul de care au dat dovada toti cei care au evoluat pe scena.

In cadrul spectacolului au urcat pe scena un numar imprensionant de elevi instrumentisti si solisti vocali, care au interpretat piese variate din muzica usoara si populara.

Manifestarea a fost deschisa de inv. Maria Arama, presedintele interimar al A.I.J. BT., care a nuantat: “Scopul acestui program se regaseste in proiectul , initiat de asociatia noastra, acesta aflandu-se la a-II-a editie, prin el urmarind sustinerea morala si materiala a elevilor botosaneni capabili de performanta scolara, cu performante deosebite obtinute la nivel national si international, dar cu o situatie materiala precara, dorind totodata sa stimulam calitatea in activitatea instructiv-educativa.”

Au fost prezenti pe scena elevii scolilor: S.A.M. “Ion Pillat” Dorohoi (indrumatori prof. Iulia Chitac si prof. Dan Bostan); Scoala cu clasele I-VIII “Mihail Sadoveanu” Dumbravita-Ibanesti (coord. inv. Luminita Fulga, inv. Angela Dodu, prof. Corneliu Drescanu); Scoala Iezer (indrumator inv. Daniela Tomniuc); Scoala nr. 5 “Spiru Haret” Dorohoi (coord. prof. Gheorghina Gusulei si prof. Carmen Leparda); Scoala nr. 8 “Mihail Kogalniceanu” Dorohoi (indrumatori artistici: prof. Laura Munteanu Miron, prof. Leonid Enea-consilier educativ, prof. Gheorghe Onciu, prof. Rodica Olariu, prof. dr. Vasile Adascalitei, prof. Mihaela Halici, prof. Corina Pastirnac, prof. Valeria Vlaescu, prof. Liliana Sauca, prof. Elena Dumitriu, prof. Rodica Manole, prof. Ivoneta Ciubotaru, prof. Daniela Ionescu, inv. Silvia Cherciuc, prof. Valerian Vlaescu-director, prof. Aurelia Cretu-director adjunct.

Pentru DorohoiNews, prof. Laura Munteanu Miron, membru in Comitetul director al A.I.J. BT. si coordonatorul spectacolului a precizat: ”Toate formatiile care au evoluat pe scena au demonstrat un inalt nivel calitativ, atat cat priveste repertoriul, dar si tinuta artistica, promovand evolutia unor mici artisti care evolueaza mai rar pe o scena si in fata unui public atat de numeros. Nu exageram daca spunem ca micii artisti, reuniti in aceasta dupa-amiaza ne-au aratat ca valorile au sustinut valorile. Varietatea, acuratetea cat si diversitatea programului, au fost notele definitorii ale acestui program artistic de anvergura, la care au contribuit decisiv si prof. Rica Rotariu-Inspector de specialitate pentru invatamantul primar al I.S.J. Botosani, inv. Adina Rebenciuc si prof. Cristina Bordeianu, din colectivul de organizatori.” (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web