Dorohoi News Logo

Un nou succes al fotbaliștilor de la „Regina Maria”

Cupa CocaCola3

Ieri, 5 aprilie 2012, în sala de sport a Liceului Teoretic ”Nicolae Iorga”, s-a auzit fluierul de start al Cupei Coca-Cola, etapa județeană. Echipa Grupului Școlar ”Regina Maria” a reușit să se impună în fața adversarilor, echipele Liceului Teoretic ”Nicolae Iorga” și Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi”.

După ce meciul dintre adversare s-a încheiat cu 3-2 în favoarea echipei Liceului ”N. Iorga”, liceenii de la ”Regina Maria” s-au impus cu scorul de 10-1 în fața celor de la ”Gheorghe Asachi” și cu 5-2 în meciul cu ceilalți. În aceste condiții, echipa dorohoienilor s-a calificat la etapa zonală ce se va desfășura între 20-22 aprilie la Iași.

Succesul acestei zile se datorează inimoșilor fotbaliști, Chiorescu Marius, Neamțu Bogdan, Chiorescu Roberto, Costaș Dragoș, Gradu Alexandru, Crăciun Alexandru, Pricope Alexandru, Gafincu Alin, Jităreanu Cătălin, Ciucur Marius, antrenați de domnii profesori Emilian Pochișcan și Cătălin Scripcaru.
”Ne bucurăm să vedem că avem rezultate cu o echipă care s-a clădit în timp, prin antrenamente serioase și multă dăruire. Scorul cu care ne-am impus a arătat că echipa liceenilor noștri și-a depășit adversarele, atât la pregătirea tehnică, viteza de joc, cât și la dorința de a merge mai departe. Îi felicităm pentru faptul că, împreună, am adus bucurie în inima iubitorilor de fotbal dorohoieni”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, directorul Emilian Pochișcan. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web