Dorohoi News Logo

„Săptămâna familiei - săptămâna fără TV!” la Grup Școlar „Regina Maria” Dorohoi

Scoala Altfel - Regina Maria_06

În cadrul săptămânii „Școala Altfel” 2 - 6 aprilie 2012, respectiv în data de 3 aprilie 2012 Grup Școlar „Regina Maria” Dorohoi a organizat activitatea „Săptămâna familiei-săptămâna fără TV!”, coordonată de doamnele profesoare Hrițcu Loredana și Sandu Mariana.
       
Trebuie subliniat faptul că „Săptămâna familiei-săptămâna fără TV!” este un program lansat la nivel național de către Zibo Help Romania și avizat de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului,  fiind a doua ediție la care liceul este înscris.
       
Scopul urmărit și de această dată a fost conştientizarea efectelor negative ale televizorului şi ale calculatorului, asupra psihicului şi a sănătăţii tinerilor.
       
Astăzi, când societatea se află într-o accentuată criză de identitate culturală şi socială, muzeului îi revine dificila sarcină de a fi un liant între bunurile culturale şi conştiinţa umană. Au renunțat la TV si calculator pentru o zi, 171 de elevi și 13 cadre didactice (Hrițcu Cristi, Hrițcu Loredana, Luca Sorin, Amarie Iuliana, Rogozneac Alina, Rotaru Oana, Gomeniuc Oana, Ștefan Monica, Ailoaie Felicia- Cristina, Oprisan Dan, Amarinei Tania, Totoliciu Dan, Calancia Stelian), adoptând o alternativă sănătoasă și educativă, respectiv vizită la muzeele din Suceava. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web