Dorohoi News Logo

„Ziua sănătăţii” cu elevii școlii de Arte şi Meserii „Ion Pillat”

Scoala Altfel - SAM Ion Pilat_08

Joi, 5.04.2012, în cea de-a patra zi a săptămânii „Școala altfel”, elevii claselor IX-XIII de la Școala de Arte şi Meserii „Ion Pillat”, Dorohoi, sub îndrumarea d-lor prof. Ghebac Mihai-Ovidiu, prof. Apetria Laurenţiu, prof. Anechi Cătălin, alături de care s-au alăturat şi alte cadre didactice, au participat la o activitate deosebit de interesantă intitulată “Ziua sănătăţii”.
            
Obiectivele atinse cu ocazia desfăşurării în acestei activităţi au fost: dobândirea de către elevi  a unor informaţii suplimentare cu privire la practicarea unui stil de viaţă sănătos, respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor şi a normelor de igienă în şcoală şi societate, însuşirea de către elevi a unor informaţii generale despre modul în care se poate interveni în vederea salvării vieţilor omeneşti prin acordarea primului ajutor, identificarea principalelor riscuri la care se supun adolescenţii în cadrul comunităţii si a modalităţilor de evitare a acestora.
     
În finalul activităţii o parte din elevi, grupaţi sub forma a patru echipe, au avut ocazia să demonstreze în cadrul unui concurs cunoştinţele acumulate. Emoţiile acestora au fost răsplătite cu diplome, majoritatea elevilor demonstrând astfel că stăpânesc cunoştinţele generale de igienă şi ştiu să acorde primul ajutor în diverse tipuri de accidente. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web