Dorohoi News Logo

Conducatori auto sub influenţa băuturilor alcoolice, depistaţi în trafic de poliţiştii dorohoieni

Actiune Politia

Pe raza localităţii Dimăcheni, în ziua de 11.10.2010, în jurul orei 21.10, a fost depistat în trafic, autoturismul marca Opel condus de Ş. VICTOR de 61 ani, din municipiul şi judeţul Suceava.
Conducătorul auto se afla în stare avansată de ebrietate, neputând fi testat cu aparatul etilotest.
   Acesta a fost condus la Spitalul municipal Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
- În ziua de 12.10.2010, în jurul orei 08.20, poliţiştii rutieri dorohoieni au depistat de aemenea în trafic, pe strada Spiru Haret, autoturismul Dacia Logan, condus de B. CONSTANTIN MICŞUNEL de 59 ani, din municipiul Dorohoi.
   Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o concentraţie de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   A fost condus la Spitalul municipal Dorohoi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Faţă de conducătorii auto s-au dispus măsuri de reţinere a permisele de conducere şi de întocmire de acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web