Dorohoi News Logo

Şoferi beţi pe şoselele judeţului

alcohol

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 07.30, L. VASILE de 36 ani, din satul Vlădeni Deal, comuna Frumuşica a fost depistat conducând autoturismul marca OPEL pe Calea Naţională din municipiul Botoşani.
   Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   În aceeaşi zi, în jurul orei 10.50, B. MARIUS de 33 ani, din municipiul Botoşani a fost depistat conducând autoturismul marca ALFA ROMEO pe DN 29 B, în localitatea Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu.
   Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.
   Ambii conducători auto au fost conduşi la Spitalul judeţean Botoşani, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Faţă de aceştia s-au întocmit acte premergătoare de cercetare sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web