Dorohoi News Logo

Misiuni de ordine publică executate de jandarmii botoşăneni la sfârşitul acestei săptămâni

jandarmi007

50 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi angrenaţi în zilele de 15-16.10.2010, în executarea unor misiuni de asigurare a ordinii publice, cu ocazia organizării şi desfăşurării unor manifestări sportive şi religioase.
   Sâmbătă, 15.10.a.c. 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, vor asigura ordinea publică în zona imediată şi apropiată a stadionului municipal, cu pilejul desfăşurării meciului de fotbal, liga aIIa, dintre echipele F.C. Botoşani şi Dunărea Galaţi.
   Jandarmii botoşăneni datorită competenţelor legale avute pe linia asigurării ordinii publice, vor organiza, executa şi conduce  misiunile de acest gen, mai concret vor asigura: ordinea şi siguranţa publică în zona apropiată a celor două stadioane, înainte, pe timpul şi după terminarea jocurilor sportive; asigurarea măsurilor de ordine publică şi protecţia spectatorilor pe traseele de deplasare ale acestora de la limita exterioară a zonei apropiate până la intrarea în arenele sportive înainte şi după terminarea meciurilor; intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în cazul tulburării acesteia, pe traseele de deplasare, zona apropiată, imediată şi în interiorul arenelor sportive.
   Duminică, 16.10.2010, un echipaj de jandarmi va executa misiuni de asigurare a ordinii publice, în municipiul Dorohoi pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, dintre echipele F.C.M. Dorohoi şi Nord Star Pomârla, iar în aceeaşi zi, un echipaj de jandarmi va asigura ordinea publică cu prilejul desfăşurării unei manifestări religioase care va avea loc în localitatea Liveni, cu ocazia sfinţirii unei biserici.
   Un alt echipaj de jandarmi din cadrul inspectoratului, va asigura ordinea publică în zilele de sâmbătă şi duminică, la sala polivalentă ,,Elisabeta Lipă” din municipiu cu ocazia desfăşurării Campionatului Naţional de Karate. (DorohoiNews.ro)


Autor: Dorohoinews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web