Dorohoi News Logo

Barul si discoteca viceprimarului din Dingeni, incendiate

V.Serbanoiu

Vineri sera, imediat dupa inchiderea barului, mai precis in jurul orei 20,30, pompierii botosaneni au fost anuntati de un incendiu izbucnit la un bar si o discoteca din Dingeni. Ajunsi la fata locului, acestia au intervenit imediat. Focul a facut scrum parterul cladirii viceprimarului de Dingeni, Catalin Rotundu, iar mansarda a fost afectata puternic de fum.
    Inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, comisarul sef Viorel Serbanoiu, sustine ca Politia desfasoara o ancheta in cazul incendiului de la barul viceprimarului de Dangeni, Catalin Rotundu, insa sustine ca nu are o informatie oficiala de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) cu privire la cauza declansarii focului.
    "Deocamdata, cei de la ISU oficial nu au spus nimic. Se presupune ca focul ar fi provenit din interior. Astept si eu un punct de vedere. Politistii de la Saveni au facut cercetare la fata locului. Primele cauze indica faptul ca vine din interior. Acum, poate e partea electrica, poate e o mana. Nu stiu", a afirmat Serbanoiu.

sursa: BotosaniNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web