Dorohoi News Logo

Bucătărie aprinsă de o sobă supraîncălzită

INCENDIU

O bătrână din satul Dislea, comuna Truşeşti, a fost la un pas să rămână fără agoniseala de-o viaţă după ce bucătăria în care locuia a luat foc de la o sobă supraîncălzită.
   Vineri după amiază, Natalia Ş., de 85 ani, a făcut focul în sobă pentru a-şi încălzi locuinţa. Căldura degajată de soba supraîncălzită a aprins materialele combustibile din apropiere. Flăcările s-au extins cu repeziciune la bunurile din încăpere şi la acoperişul bucătăriei. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti a reuşit să stingă incendiul în mai puţin de 30 de minute. Flăcările au distrus cca. 10 mp din acoperişul casei, 2 tocuri de geam, un pat şi o masă, pagubele fiind estimate la 1.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 70.000 lei.
   Sâmbătă dimineaţă, un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile a aprins o parte din acoperişul unei anexe de pe strada Puşchin, din municipiul Botoşani. Incendiul a fost stins de pompieri înainte ca acesta să producă pagube însemnate. Valoarea bunurilor salvate de pompieri se ridică la 400.000 lei. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web