Dorohoi News Logo

Victime ale propriei lor neatenţii

Accident5

Trei bărbaţi au fost accidentaţi pe drumurile din judeţ în ultimele două zile, din cauza nerespectării regulilor de circulaţie în diverse împrejurări
- În timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe D.J 292, în localitatea Știubieni, județul Botoșani, pe direcţia Vorniceni -  Săveni, H. CRISTIAN de 29 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani a surprins şi accidentat pe M. CONSTANTIN CIPRIAN de 21 ani, din comuna Știubieni, județul Botoșani, care se deplasa pe bicicletă şi nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga, înspre un drum sătesc.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. CONSTANTIN CIPRIAN, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
   Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto rezultatul indicând o concentraţie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultatul fiind negativ în cazul biciclistului. H. CRISTIAN este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
- În timp ce conducea autoutilitara marca IVECO Daily pe drumul E 58, pe relaţia Botoşani – Iaşi, G. GABRIEL IRINEL de 30 ani, din municipiul Iași, a surprins şi accidentat pe G. VASILE de 65 ani, din orașul Flămânzi, judeţul Botoşani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.
   În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui G. VASILE, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind tranferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Acesta va fi cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
- În timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe DN 29 C, în localitatea Cândeşti, judeţul Botoşani, P. IOAN de 41 ani, din localitate, în timp ce efectua un viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de P. Ioan, intrând în coliziune frontală cu acesta.
   În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Dacia Logan, care a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
   În cauză se continuă cercetările, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro) 
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web