Dorohoi News Logo

Depistaţi la volan, deşi consumaseră băuturi alcoolice

no-alcohol

- Un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe  R. PETRU CRISTINEL de 41 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat pe DJ 296, în localitatea Roma, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
   Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Întrucât în urma analizelor probelor biologice recoltate s-a stabilit că la momentul când a fost depistat conducând autoturismul, R. PETRU CRISTINEL avea o îmbibaţie alcoolică de 2,60 g/l alcool pur în sânge, în cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a fi propusă soluţie procedurală.
- A fost identificat în trafic, pe strada Alexandru Donici din municipiul Botoşani autoturismul marca Fiat, condus de Z. DUMITRU de 45 ani, din sat Costeşti, comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, care emana halenă alcoolică.
   Aceata a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   În cauză se continuă cercetările faţă de Z. DUMITRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro) 
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web