Dorohoi News Logo

Masini avariate din cauza unui sofer beat

alcohol

Traian S. de 47 ani, din municipiu, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în ziua de 19.10.2010, în jurul orei 14.25, pe fondul consumului de alcool intră coliziune cu autoturismul Dacia Logan oprit în faţa sa, la semafor.
Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism Daewoo Matiz, care la rândul său a fost proiectat în autovehiculul Volkswagen, aflate unul în faţa celuilalt.
Din accident nu au rezultat victime.
   Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui S. TRAIAN rezultatul indicând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la Spitalul judeţean Botoşani unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cazul celorlalţi conducători auto rezultatele testării au fost negative.
   În cauză s-au întocmit acte premergătoare de cercetare faţă de S. TRAIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie  alcoolică  peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web