Dorohoi News Logo

Tâlhar la 16 ani

arestat2

Miercuri, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţiştii botoşăneni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a confirmat măsura  începerii urmăririi penale faţă de:
- P. ARTUR-GABRIEL de 16 ani, din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie,
- R. PETRU 20 ani, din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, în aceeaşi cauză.
  În fapt, pe 1 iulie a.c., în jurul orei 21.30, învinuitul P. ARTUR-GABRIEL, aflându-se în municipiul Botoşani, pe strada Săvenilor, l-a urmărit pe A. Neculai de 43 ani, din municipiul Botoşani pe o distanţă de aproximativ 20 metri, iar după ce l-a ajuns din urmă  a început să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până când partea vătămată a căzut la pământ.
  În aceste împrejurări învinuitul i-a sustras un telefon mobil şi i-a smuls lanţul din aur de la gât, însă acesta s-a rupt iar învinuitul P. ARTUR-GABRIEL şi-a însuşit doar un segment din bijuterie. 
  După comiterea faptei, P. ARTUR-GABRIEL s-a întâlnit cu R. PETRU şi i-a relatat cele întâmplate, trimiţându-l la locul comiterii faptei, de unde acesta a luat şi celălalt segment al lanţului şi o cruciuliţă.
  Cei doi învinuiţi au comercializat împreună lanţul din aur.
  Faţă de învinuitul P. ARTUR-GABRIEL s-a dispus măsura procesuală a reţinerii pentru o perioadă  de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 21.10.2010, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web