Dorohoi News Logo

Sadic botoşănean cercetat pentru uciderea unor căţei

catei

CORNELIU – DORIN P. de 39 ani, din municipiul Botoşani în ziua de 21.10.2010, în jurul orei 11.20, , aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a luat din zona unor containere de colectare a deşeurilor menajere trei căţei maidanezi, după care a mers în locuinţa sa, situată la etajul al-III-lea al unui imobil şi a aruncat animalele pe fereastră.
   În urma impactului cu solul, doi căţei au decedat iar al treilea a suferit mai multe traumatisme, fiind luat de unul dintre vecinii lui P. CORNELIU – DORIN, pentru a fi îngrijit.
   Întrucât P. CORNELIU-DORIN se manifesta violent, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani în vedere examinarii şi internării la Spitalul de Psihiatrie Botoşani.
   CORNELIU-DORIN P. a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 şi au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omorârea animalelor cu intenţie, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 205/2004, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web