Dorohoi News Logo

Arestat preventiv după o tâlhărie

catuse6

Cercetările efectuate şi probatoriului administrat de către poliţiştii botoşăneni, în ziua de 20.10.2010, a condus ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani să confirme măsura  începerii urmăririi penale faţă de:
- P. ARTUR-GABRIEL de 16 ani, din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie,
- R. PETRU 20 ani, din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, în aceeaşi cauză.
  În fapt, în seara de 01.07.2010, în jurul orei 21.30, învinuitul P. ARTUR-GABRIEL, aflându-se în municipiul Botoşani, pe strada Săvenilor, prin acte de violenţă l-a deposedat pe A. Neculai de 43 ani, din municipiul Botoşani de un telefon mobil şi un lanţ din aur.
  Faţă de învinuitul P. ARTUR-GABRIEL s-a dispus măsura procesuală a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar în cursul zilei de ieri, 21.10.2010, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive.
  Judecătoria Botoşani a admis propunerea şi a emis pe numele inculpatului P. ARTUR GABRIEL mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 de zile. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro


 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web