Dorohoi News Logo

Sala de sport de pe Bulevardul Victoriei va deveni în curând funcţională

Sala Sport Utilitati

Conducerea primăriei Dorohoi apreciază că peste o lună, sala de sport de pe Bulevardul Victoriei, finalizată de curând, va deveni funcţională. Asta după ce în urmă cu câteva zile, s-a dat startul la lucrările de racordare la utilităţi.
   „Facem acum utilităţile la sala de sport, înainte de a se ajunge în zonă cu lucrările de reabilitare a bulevardului. Costul racordării la utilităţi se ridică la aproxiamtiv 100.000 de lei, din care aproximativ 60.000 de lei pentru alimentarea cu apă, racordarea la reţeaua de canalizare şi la cea de gaz, restul pentru alimentarea cu energie electrică. Toată suma este suportată de bugetul local” a declarat primarul Dorin Alexandrescu.
   El a mai precizat că în opinia sa, după realizarea utilităţilor, sala de sport ar trebuie să rămână în administrarea Consiliului Local, însă acest lucru îl vor decide în final aleşii locali. Edilul şef a mai declarat că sala va deservi în principal elevii Grupului Şcolar „Regina Maria”, care nu dispun de o sală de sport dar va găzdui şi diferite concursuri sportive între unităţile de învăţământ sau în regim de închiriere cetăţenilor dorohoiului care doresc să practice diverese sporturi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web