Dorohoi News Logo

Bunul „SIMȚ” al unora ne afecteaza pe toţi

banci rupte (3)

Eforturile facute de catre autoritatile locale pentru pastrarea curateniei si intretinerea bunurilor de care ar trebui sa beneficienm si sa ne bucuram cu totii, sunt lucruri greu de inteles pentru unele persoane din municipiul Dorohoi.
   In aceasta perioda cand banii si asa sunt putini, ar trebui sa contribuim cu totii ca cetateni ai urbei la pastrarea puţinului pe care il avem. Stau la baza acestor afirmatii distrugerile produse in ultima perioada.
   Cateva exemple in acest sens sunt: distrugerea a unui numar mare de banci atat de pe bulevardul Victoriei cat si din alte zone ale orasului, distrugerea locurilor de joaca pentru copii, distrugerea foisorului din parcul de langa intrarea in cartierul Doja, distrugerea spatiilor verzi si furtul florilor (crizanteme) proaspat plantate pe bulevard si in zona centrala si multe alte acte de vandalism produse in ultima vreme in Dorohoi.
   Civic este ca atunci cand observam ca se intampla astfel de fapte, sa sesizam autoritatile in vederea prevenirii distrugerii imaginii orasului nostru. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web