Dorohoi News Logo

Au fost surprinşi conducând autovehicule, deşi consumaseră băuturi alcoolice

Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Vineri seara, a fost depistat în trafic, pe  DN 24 C, în localitatea Ripiceni, autoturismul marca Opel Astra condus de C. CONSTANTIN-PETRU de 41 ani, din sat Năstase, comuna Mihălăşeni, judeţul Botoşani.
    Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Comunal Truşeşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    Faţă de C. CONSTANTIN-PETRU au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică  peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
    Sâmbătă seara, a fost depistat în trafic, pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, autoturismul marca Wolkswagen condus de P. PAUL de 54 ani, din municipiu.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul punând în evidenţă o concentraţie de 0,45 mg/l în aerul expirat; P.PAUL a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    Faţă de P. PAUL au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică  peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web