Dorohoi News Logo

Traversarea neregulamentară – cauza a două accidente rutiere produse ieri în judeţ

Inspector pr. Daniela Darea, IPJ Botosani

Catalin R. De 21 ani, din satul Bosânceni, oraşul Flămînzi, judeţul Botoşani în timp ce conducea mopedul marca Aprilia pe drumul E 58, din direcţia sat Nicolae Bălcescu către centrul oraşului Flămînzi, în noaptea de 23/24.10.2010, în jurul orei 02.05,  a surprins şi accidentat uşor pe B. BOGDAN de 23 ani, din satul Dracşani, comuna Suliţa,  judeţul Botoşani, care se angajase în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure.
    În urma evenimentului  rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului şi a pietonului, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii de specialitate.
    Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul lui B. BOGDAN rezultatul testării a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări faţă de R. CĂTĂLIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă, urmând a se dispune  soluţie procedurală.
    - În ziua de 24.10.2010, în jurul orei 17.20, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan într-o parcare de pe Aleea Şcolii din municipiul Botoşani, I. NECULAI de 52 ani, din municipiu surprinde şi accidentează uşor pe minora B. M. de 5 ani, care, fiind nesupravegheată, s-a angajat în traversarea spaţiului parcării în fugă şi fără să se asigure, prin spatele unei autoutilitare parcată.
    În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.
    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.       
În cauză se efectuează cercetări faţă de I. NECULAI sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă, urmând a se dispune  soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web