Dorohoi News Logo

Oprişanu câştigă războiul la Spitalul de Psihiatrie

oprisanu

Gabriel Oprişanu, fostul director al Direcţiei de Sănătate Publice, a obţinut o victorie importantă în concursul pentru şefia spitalului de psihiatrie.
   Dosarul de candidat depus de fostul director a fost respins iniţial de catre comisia de examen stabilita de Consiliul de administratie al spitalului. “Voi contesta decizia, pentru că eu am adus la dosar absolut toate actele care îmi erau solicitate în momentul înscrierii”, a declarat Gabriel Oprişanu.
   Comisia de examinare numita de Consiliul de administratie a Spitalului de Psihiatrie a fost inlocuita, in urma sesizarii medicului Gabriel Oprisanu. Acesta a declarat ca membrii comisiei au comis un abuz cind i-au respins dosarul pe motiv ca acest nu ar contine cazierul judiciar, lucru care nici nu era stipulat in regulamentul de organizare si desfasurare a concursului. "In dosar, daca va uitati pe regulamentul de concurs afisat pe site-ul Consiliului Judetean nici nu cere acest document. A fost un abuz din partea comisiei si era logic sa cer schimbarea acesteia", a spus Oprisanu.
   In cele din urma, fostul director al Directiei de Sanatate Publica a fost acceptat la concurs, acesta urmind sa concureze pe postul de manager al Spitalului de Psihiatrie alaturi de actualul sef al  Serviciului de resurse umane al Directiei de Sanatate Publica, Mihai Pirvu.
   Surse neoficiale sustin ca Oprisanu ar fi sustinut pentru sefia spitalului de Consiliul Judetean. Concursul va avea loc pe 3 noiembrie. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web