Dorohoi News Logo

Fotograful dorohoian: Cateva imagini hazlii

Marius Petrescu

Primim de la ,,fotograful,, Dorohoiului – Petrescu Marius – acel artist fotograf care a creat oameni din bete de chibrit cu care a facut diverse scene, despre care am relatat intr-o editie anterioara , ca urmare a dorintei noastre de a ne arata si noua ce mai vede el prin ochiul din spatele obiectivului cateva imagini hazlii pe care dorim sa vi le aratam si voua CITITORILOR NOSTRI.

 



In aceasta imagine il regasim pe Mos Craciun care ne zambeste din geamul unui magazin situat in Cartierul Plevna desi inca este prea timpuriu pentru acest gen de reclama, atentia lui Marius a fost acaparata de reclama la Super Glue situata deasupra ,,Mosului,, acel lipici fara de care creatiile lui nu ar fi posibile. (Nota redactiei-a nu se interpreta ca facem reclama mascata)
 

  

 

 

 

O alta imagine demna de a fi apreciata este aceasta unde fotograful a postat intr-o banala cursa de soareci in locul momelii niste bancnote.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tot de la el am primit imaginea care ne dovedeste faptul ca Europa este mai aproape de noi decat am fi banuit noi.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Cat despre imaginea denumita de el BOCMETRU va lasam pe voi, cititorii nostri sa o apreciati...
Vom reveni cu amanunte despre acest artist in masura in care el va reusi sa ne starneasca interesul cu alte noi creatii fotografice. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro
 

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web