Dorohoi News Logo

Tiganii din Drochia vand iarasi ajutoarele la piata

dorohoi piata

Ca de obicei, unii din ţiganii din cartierul Drochia, nu apreciază gestul autorităţilor care în ultimele zile le-au distriubuit din nou ajutoare. În loc să le folosească pentru folosul propriu sau al copiilor numeroşi din familii, la fel ca în vară, ei au început să vândă produsele primite, în Piaţa centrală dar şi în alte zone.
   Sâmbătă, duminică dar şi luni, membrii ai etniei acostau cumpărătorii din piaţă, ademenindu-i cu vânzarea la preţuri modice a articolelor primite ca ajutoare. Deşi comerţul lor ilicit se desfăşura la vedere, instituţiile abilitate nu s-au sesizat, asta după ce fapte similare s-au întâmplat şi în urmă cu câteva luni şi au fost semnalate în mai multe rânduri de presa locală.
   Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) spune că doar în cartierul Drochia, la cele 77 de familii, au fost distribuite în ultimile zile nu mai puţin de aproximativ 3200 de articole de înbrăcăminte, încălţăminte şi alte produse, printre care blugi, tricouri, jachete, pantofi, ghete dar şi pături sau articole de lenjerie intimă, atât pentru adulţi cât şi pentru copii. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web