Dorohoi News Logo

Instructaj de la ISUJ, în domeniul situaţiilor de urgenţă cu angajatii si copii din Scoala de Arte şi Meserii “ION PILLAT” Dorohoi

P1060310

La Scoala de Arte si Meserii “ION PILLAT” Dorohoi, în ziua de 03.11.2010,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “N. Iorga” al judeţului Botoşani a desfăşurat instructajul în domeniul situaţiilor de urgenţă cu personalul didactic, nedidactic si auxiliar. 
    Instructajul a avut ca obiectiv principal perfecţionarea deprinderilor pentru a acţiona cu operativitate pe linia monitorizării şi gestionării situaţiilor de urgenţă generate de riscuri specifice domeniului de activitate. Prezentarea temelor de pregatire, a spoturilor si filmelor educative în sala de curs, s-a incheiat cu simularea unui exercitiu de evacuare in caz de incendiu si manevrarea stingatoarelor de catre fiecare participant asupra unui focar. La aceasta activitate complexa au participat peste 250 de persoane.
    “Cunoaşterea de către cetăţeni a principalelor tipuri de risc, a formelor de manifestare a acestora, a măsurilor de protecţie şi a modului de acţiune şi comportare în situaţia producerii lor, reprezintă prioritate în activitatea noastră. Asfel de activităţi desfăsurate pe timpul controalelor sau când acordăm asistenţă tehnică de specialitate vor continua în tot judeţul Botoşani”, lt. colonel  Radu ŢIPIŞCĂ, inspecţia judeţeană din ISUJ  Botoşani. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web