Dorohoi News Logo

Protest la Primaria Dorohoi

gabriela balan lider sindicat acord (2)

Angajaţii primăriei şi serviciilor subordonate s-au alăturat miercuri protestului iniţiat la nivel naţional de mai multe organizaţii sindicale. Astfel, cei aproximativ 80 de angajaţi ce fac parte din Sindicatul judeţean din administraţie „ACORD”, afiliat la CNS „Cartel ALFA” au întrerupt lucrul între orele 12 şi 16.
    Prin întreruperea voluntară a lucrului ei au protestat la fel ca în toată ţara, împotriva „măsurilor absurde impuse de actualul guvern, a refuzului dialogului social, concret şi obiectiv, refuzul puterii politice de a respecta legislaţia precum şi împotriva lipsei locurilor de muncă şi implicit a unui venit salarial decent”. Gabriela Bălan, liderul sindicatului „ACORD” din primăria Dorohoi a declarat că pe perioada protestului, singura activitate a fost distribuirea celor 1000 de lei către persoanele sinistrate, bani destinaţi acoperirii unei părţi din reparaţia imobilelor afectate de inundaţii, măsură aprobată de curând de Consiliul Local.
    „Cu această excepţie, pe perioada protestului, nimeni nu a lucrat cu  publicul. Acţiunea noastră am comunicat-o şi primarului care nu a avut de obiectat. Majoritatea oamenilor au înţeles demersul nostru şi nu au făcut scandal”, a declarat pentru DorohoiNews.ro Gabriela Bălan, liderul Sindicatului judeţean din administraţie „ACORD”. (DorohoiNews.ro)



Autor: Dorohoinews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web