Dorohoi News Logo

Lista Rusinii: Un dorohoian face praf parlamentarii puterii

OILE puterii

Site-ul „Lista rusinii”, realizat de dorohoianul Ionuţ C. la comanda organizaţiei naţionale a PSD, face din nou „praf” imaginea parlamentarilor din arcul puterii, care prin atitudinea lor în timpul şedinţei când s-a dezbătut moţiunea de cenzură, au decis perpetuarea guvernului condus de Emil Boc. Noua variantă a site-ului www.listarusinii.ro cuprinde pe toţi cei 246 de parlamentari care potrivit site-ului, „au dobândit titlul de OAIE prin faptul că s-au ascuns în turmă pentru a susţine Guvernul BOC Zero (zero voturi de susţinere în parlament la moţiunea de cenzură din 27 octombrie 2010)”.
    Parlamentarii în cauză sunt cuprinşi într-o listă a z-eroilor şi o hartă a z-eroilor, unde cei ce accesează pagina, pot vedea care sunt parlamentarii din fiecare judeţ ce au dorit menţinerea la putere a guvernului condus de Emil Boc. În cazul judeţului nostru, statutul de „oaie” l-au primit parlamentarii Daniel Humelnicu, Cătălin Buhăianu, Stelică Strugaru şi Nicolae Rebenciuc care alături de aproape toţi parlamentarii PD-L, UDMR, UNPR şi minorităţi, deşi au participat la dezbateri, au refuzat să voteze, făcând posibilă blocarea moţiunii depusă de opoziţie. Pentru amuzament, site-ul conţine şi un joc unde participanţii au ocazia să doboare cât mai multe oi.

    „Toţi parlamentarii din acestă listă au pus mai mult preţ pe privilegii şi pe comandamente de partid, în dauna mandatului primit din partea propriilor alegători. Nu trebuie uitat că în fruntea Listei ruşinii se află chiar preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Emil Boc” se arată pe www.listarusinii.ro. Ionuţ C., realizatorul site-ului, este din Dorohoi şi are 24 de ani. El a deţinut până în primăvara acestui an funcţia de referent în cadrul Cabinetului parlamentar PSD de la Dorohoi după care a fost promovat de către deputatul Andrei Dolineaschi, pe o funcţie similară, în cadrul secretariatului naţional PSD de la Bucureşti.
   Ionuţ C. a realizat site-ul în luna iunie, la comanda PSD, imediat după ce parlamentarii din arcul puterii au susţinut tăierea pensiilor şi salariilor cu 15 respectiv 25 la sută. Dorohoianul declara la acea dată că în şase zile de la apariţie, site-ul a totalizat peste 6,5 milioane de accesări. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web