Dorohoi News Logo

Conted Dorohoi, pe profit după primele trei trimestre

Dorohoi conted

Activitate firmei de confecţii Conted SA Dorohoi a fost finalizată cu profit în primele nouă luni ale lui 2010 chiar dacă rulajul companiei a fost mai mic decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Fabrica de confecţii din Dorohoi a avut venituri totale de 11,7 milioane lei, cheltuieli totale de 11,2 milioane lei şi profit brut de 544.963 lei.


    Din cheltuieli, mai mult de jumătate sunt cele legate de personal, respectiv 6,4%, din care 5,2 milioane lei cu salariile şi 1,2 milioane lei cu asigurările şi protecţia socială.


   „În perioada ianuarie-septembrie 2010 rata lichidităţii curente a fost de 4,07. Nivelul indicatorului reflectă o excelentă capacitate de plată, deci un risc foarte redus şi certifică faptul că societatea este capabilă să-şi acopere datoriile pe termen scurt pe seama creanţelor şi disponibilităţilor băneşti. Gradul de îndatorare exprimă eficienţa managementului riscului de credit. Valoarea indicatorului de 0% indică faptul că societatea nu se confruntă cu potenţiale probleme finanţare, de lichiditate, cu influenţe în onorarea angajamentelor asumate”, se arată în raportul financiar al Condet pentru primele trei trimestre din 2010. (DorohoiNews.ro)




sursa: banulbotosanean



local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web