Dorohoi News Logo

EXCLUSIV: Divergenţe apărute între Crucea Roşie din Dorohoi şi omologii lor din Germania

Crucea rosie Germania

Reprezentanţii Crucii Roşii Române de la Dorohoi îşi acuză omologii nemţi de lipsă de profesionalism şi necunoaştere a cadrului legal si al regulilor după care se ghidează şi funcţionează Crucea Roşie.
    Discuţiile au apărut după ce la sfârşitul săptămânii trecute, la Dorohoi a ajuns o delegaţie a Crucii Roşii din Neuburg – Schrobenhausen, Germania, coordonată de dr. Lepordă, care împreună cu salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială Dorohoi au distribuit populaţiei sinistrate din Municipiul Dorohoi produse alimentare, produse de curăţenie şi obiecte de îmbrăcăminte. Deşi ar fi trebuit să fie anunţaţi şi să conlucreze, reprezentanţii Crucii Roşii din Dorohoi spun că nu au ştiut absolut nimic de vizita nemţilor.
    “Refuz să comentez atitudinea ostilă şi lipsa de colaborare cu reprezentanţii Crucii Roşii din municipiul Dorohoi, a omologilor noştri din Germania, lucruri ce ţin de respectarea convenţiilor internaţionale ale” Crucii Roşii” şi “Semilunii Roşii”. Dupa analiza in forurile superioare ne vom exprima, un punct de vedere concret asupra acestui aspect”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, preşedinte subfiliala Crucii Roşii Dorohoi şi vicepreşedinte filiala Botoşani, Angelica Gheras. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web