Dorohoi News Logo

Dezapezirea din acest an ne va costa peste 2 miliarde

Dezapezirea

Puţin peste două miliarde de lei vechi. Asta este suma pe care municipalitatea o va plăti pentru deszăpezirea din acestă iarnă, noii societăţi Servicii Publice Locale SRL, subordonată Consiliului Local. Estimarea a fost făcută de către conducerea noii societăţi, având la bază cheltuielile făcute de primărie în iarna trecută, când deszăpezirea a fost făcută de fosta Direcţie de Servicii Publice.
    „Iarna trecută, deszăpezirea făcută de DSP a costat aproximativ 170.000 de lei. Dacă această iarnă va fi la fel ca cea din anul trecut, din punct de vedere a căderilor de zăpadă, la cei 170.000 de lei se va adăuga TVA-ul aferent, noua societate înfiinţată, fiind plătitoare de TVA. Cheltuielile cu deszăpezirea vor depinde însă de cât de grea va fi această iarnă” a declarat Dragoş Popoi, directorul fostei DSP şi actualei societăţi de Servicii Publice Locale.
   Decizia ca deszăpezirea din această iarnă să fie făcută de societatea nou înfiinţată a fost aprobată de Consiliul Local, în şedinţa de luna trecută, când s-a aprobat contractul de delegare a gestiunii, prin concesiune, a mai multor servicii publice, printre care şi cel pentru activităţile de curăţare şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web