Dorohoi News Logo

Responsabilii cu deszăpezirea spun ca sunt pregătiţi pentru venirea iernii

dezapezire

Conducerea nou înfiinţatei societăţi comerciale Sevicii Publice Locale SRL Dorohoi, subordonate Consiliului Local, dă asigurări că şoferii şi pietonii dorohoieni vor circula în condiţii normale în acestă iarnă. Dragoş Popoi, directorul societăţii spune că au fost luate măsuri pentru asigurarea cu material antiderapant precum şi a stocurilor de combustibil necesar deszăpezirii.
    Potrivit acestuia, societatea dispune de mai multe utileje, mai exact,o sărăriţă, două gredere semipurtate, o Volă, pentru încărcarea zăpezii, un container pentru transport zăpadă, o basculantă şi două tractoare. Dragoş Popoi mai declară că necesarul de materiale antiderapante, calculat pentru trecerea peste iarnă, este de aproximativ 300 de tone de nisip, aproximativ 100 de tone de sare precum şi aproape 15 tone de clorură de calciu, ultima necesară deszăpezirii trotuarelor pavelate de pe Bulevardul Victoriei. 
    Directorul societăţii Servicii Publice Locale spune că o parte din totalul materialelor antiderapante, a fost deja achiziţionată, urmând ca restul să fie adusă în depozitele societăţii în perioada imediat următoare, în funcţie şi de evoluţia condiţiilor meteorologice. Reamintim că în urmă cu câteva zile, Dragoş Popoi, estima costurile deszăpezirii din acestă iarnă, undeva la puţin peste două miliarde de lei vechi. În acest context, primarul Dorin Alexandrescu a declarat marţi că „nu sunt dispus să plătesc pentru deszăpezirea din această iarnă, noii societăţi, chiar dacă este SRL, mai mult decât anul trecut, când deszăpezirea a fost făcută de fostul DSP în condiţiile în care a fost o iarnă grea”. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web