Dorohoi News Logo

Microbuzele scolare din judet vor beneficia de verificare gratuita la Registrul Auto Roman

RAR

Microbuzele scolare sunt verificate gratuit din punct de vedere tehnic. Registrul Auto Roman a promovat o actiune in intreaga tara ce presupune realizarea unei inspectii tehnice a tuturor mijloacelor de transport detinute de institutiile publice, in special cele pentru transport copii, scrie botosaninews.ro.  
    "Aceasta revizie s-a facut deja in judet, mai putin la 16 unitati administrativ teritoriale si acum fac un apel public catre primari sa trimita masinile la verificat, pentru ca siguranta copiilor nostri este mai importanta. Este practic un ITP gratuit", a spus prefectul Cristian Roman.
    Verificarea tehnica va fi facuta fie la sediul RAR, fie la statiile mobile. Primariile care mai trebuie sa faca ITP microbuzelor scolare sunt Vladeni, Vf. Cimpului, Cosula, Cotusca, Dobirceni, Havirna, Lunca, Paltinis, Manoleasa, Hudesti, Lozna, Dimacheni, Albesti, George Enescu, Concesti si Broscauti. Reprezentantul Guvernului in teritoriu spune ca pina acum nu au fost depistate probleme majorare la microbuzele verificate in restul comunelor. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web