Dorohoi News Logo

Consilierii se întrunesc astăzi în sedinţa

Primaria Dorohoi (2)

Consilierii dorohoieni vor dezbate în şedinţa de astăzi mai multe proiecte de hotărâre ce privesc aspecte din viaţa municipiului. Este de aşteptat ca unele proiecte să suscite discuţii, în condiţiile când mai mulţi consilieri nu sunt de acord cu unele prevederi din conţinutul acestora. Referitor la acest din urmă aspect, DorohoiNews va reveni cu amănunte.
   Ordinea de zi cuprinde proiecte de hotărâre vizând printre altele aprobarea demolării imobilelor vechi din zona centrală, de pe străzile Dimitrie Pompeiu şi C. D. Gherea, aflate în domeniul privat al municipiului, numirea reprezentanţilor în Comisia pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în unităţile de învăţământ dar şi aprobarea taxelor şi tarifelor ce vor fi încasate de la 1 ianuarie 2011, de Direcţia Administraţia Pieţelor şi Oborului. Consilierii vor trebui să mai să decidă dacă vor vinde o suprafaţă de 6600 de metri pătraţi, dar şi darea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de un an, a unei camere din incinta grădiniţei nr. 9 „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, către Fundaţia „Star of Hope”, în vederea implementării proiectului „Centru de consiliere şi sprijin pentru copiii cu dizabilităţi şi familiile acestora”.
   Ordinea de zi a şedinţei mai cuprinde şi un proiect de hotărâre privind scutirea de la plata impozitului datorat bugetului local, pentru persoanele ce deţin clădiri şi terenuri şi care au suferit pierderi majore în urma inundaţiilor din vară, o rectificare a bugetului local dar şi aprobarea decontării din bugetul local a contravalorii utilităţilor pentru taberele de sinistraţi de pe strada Dumbrava Roşie, aferente lunilor noiembrie şi decembrie 2010 şi ianuarie 2011.
   Toate acestea dar şi alte proiecte vor fi dezbătute în şedinţa de astazi 25 noiembrie. Despre discuţiile din Consiliul Local Dorohoi şi modul cum au votat consilierii, aflaţi de pe DorohoiNews. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web