Dorohoi News Logo

Patinoar construit ilegal la Dorohoi

constructie patinuar (5)

Un proiect de hotărâre discutat în şedinţa de Consiliu Local a stârnit dispute serioase între consilieri şi executiv şi pentru prima dată după multă vreme proiectul a fost respins cu unanimitate de voturi. Acest proiect se referea la o suprafaţă de teren, aflata in administrarea Colegiului „Grigore Ghica”  ce urma sa fie  concesionata către o firmă dorohoiană, pentru construirea unui patinoar.
    Consiliul de administraţie al Colegiului „Grigore Ghica”  şi-a dat acordul si a inaintat catre Consiliul Local al Municipiului Dorohoi o adresa prin care il instiinteaza despre intentia de a pune la dispozitie o suprafata de teren in vederea construirii unui patinuar. Lucrările au demarat insa fără niciun aviz. Viceprimarul Sorin Clim a semnat miercuri ordinul de încetare al lucrărilor, însă acestea continuau si joi seară. Până şi Poliţia a ajuns în zonă, însă fără niciun efect.
    Sorin Clim a spus în şedinţa de CL că este posibil ca municipalitatea să acţioneze în judecată firma dorohoiană. Ilegalităţile în acest caz sunt, la prima vedere, extrem de multe. Firma nu putea să demareze acele lucrări fără a avea avizele necesare, iar directorul Colegiului „Grigore Ghica” nu a fost mandatat să semneze contractul. Revenim cu amănunte. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web