Dorohoi News Logo

Sotia directorului de la Finante, trimisa la Bucuresti in stare grava

ambulanta smurd

Sotia directorului executiv de la Finante, Petru Luca, a fost trimisa vineri dupa-amiaza cu o ambulanta la Bucuresti, dupa ce, initial, s-a cerut pentru transport un elicopter al SMURD.
Pentru ca vremea nu a tinut cu pacienta, elicopterul nu a mai putut veni la Botosani din cauza cetii, astfel ca medicii, presati de timp, au luat decizia transferului pacientei pe cale terestra, scrie evenimentuldebotosani.ro.

    Silvia Luca, in varsta de 56 de ani, medic in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati”, a suferit un transplant de ficat, insa lucrurile nu au decurs cum trebuie, starea sa devenind foarte grava, vineri. Pentru ca starea medicului era din ce in ce mai rea, colegii sai au cerut un elicopter. Dupa zeci de minute de asteptare, pentru ca elicopterul nu putea ajunge la Botosani in conditii de siguranta, s-a decis transferul cu o ambulanta.
    „Noi am cerut initial elicopterul, data fiind starea grava a pacientei. Nu s-a putut, si a fost transferata cu o ambulanta. Un drum cu elicopterul dureaza o ora, o ora si jumatate, insa cu ambulanta sapte ore. Noi speram ca va fi totul bine” a declarat Petrica Radauceanu, medicul sef al UPU din cadrul Spitalului Judetean. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web