Dorohoi News Logo

Lucrările SAMTID finalizate după cinci ani

DSC_0014

Astăzi, 2 decembrie, o comisie a municipalităţii va recepţiona lucrările de instalare a noii conducte de pe sensul de coborâre de pe Bulevardul Victoriei. Prin acest lucru, practic se finalizează investiţia începută în anul 2005, privind Programul Samtid, de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă în Dorohoi.
   Înlocuirea ultimei magistrale de alimentare cu apă, pe o distanţă de aproximativ 1300 de metri, de la staţia Peco şi până la Podul Botoşanilor, a început în urmă cu peste o lună, responsabilii societăţii Videli din Satu Mare, cea care realizează lucrarea angajându-se ca până la finele lunii noiembrie să finalizez lucrarea.
   În zilele trecute se lucra, inclusiv noaptea, la tasarea pământului de deasupra conductelor înlocuite, în vederea trecerii testului de compactare, realizat de o firmă specializată independentă, angajată de primărie. „S-au făcut racordurile, practic acum Dorohoiul este alimentat pe ambele magistrale de alimentare cu apă. Teoretic, de acum înainte, nu ar mai trebui să apară defecţiuni sau avarii majore pe conducte” a declarat Dorin Alexandrescu, primarul Dorohoiului. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro 

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web